top of page
DSC_1926-Redigera.jpg

Samverkan

Arrangera tillsammans med oss

Detta är det stora scenkonstevenemanget sommaren 2022. Om du arrangerar föreställningar och vill samarbeta med oss ​​gällande biljettförsäljning och arrangerade bussturer för publiken är du välkommen att kontakta oss.

.

Du får en personlig länk som du kan dela i dina kanaler och till din befintliga publik. Wa kan hjälpa dig med kontakter till bussbolag eller med praktisk hjälp med den digitala spridningen av evenemanget. Alla samarbeten kommer att nämnas här på denna webbsida och era medlemmar kan få en unik rabattkod.

För frågor angående biljetter eller sponsring och företagssamarbeten, kontakta Jimmy Lundegård.

Liv Aira

Liv Aira

Artistic Director

Jimmy Lundegård

Jimmy Lundegård

Business Coordinator

Pressmaterial

Text för dig att använda i marknadsföringen:
Blue download folder_edited.png

Föreställningen passar både för dejten och barnfamiljen, men även för kompisgänget som vill uppleva konst i naturen.

Följ med på en resa i Sápmi och upplev förtrollande samiska berättelser som väcks till liv i en magisk miljö av Storforsens unika miljö.


I sommarens föreställning får vi lära känna den mytomspunna Rika Maja som levde ett spännande liv ca15 mil från Storforsen på 1600-talet. Hon var en mäktig kvinna som enligt legenden hade övernaturliga krafter och kunde kontrollera både väder och renar.

Ta med hela familjen på ett riktigt äventyr och en upplevelse som kommer att stanna kvar i ditt hjärta länge.

Frågor & Svar

Vilken av föreställningarna ska vi välja?

Du kan välja vilken föreställning du vill, välj mellan fredag 18.00, lördag 13.00 eller 18.00, söndag 15.00

Hur fungerar biljettförsäljningen?

Vi säljer biljetter här på denna hemsida med hjälp av biljetttjänsten Billetto. Det är en all inclusive biljettservice med betalning med kort, Swish eller Klarna. Gästerna kan också köpa en picknick-ryggsäck och regnponcho genom denna biljettservice.

Du kan få en specifik länk från oss där biljetterna skulle kunna säljas tillsammans med transporten eller bara för att du ska ha full kontroll över de biljetter som säljs från ditt område. Kontakta Jimmy (jimmy@invisiblepeople.se, 070-7889496) för mer info angående detta och för att sätta upp din personliga länk.

Kan vi lita på att det finns biljetter att köpa på sajten?

Ja, vi kommer att ha biljettförsäljning vid entrén men vi rekommenderar att du skaffar din specifika länk innan eventet, så att alla gäster har sin biljett vid ankomst. På så sätt behöver de inte stå i kö.

Behöver vi förboka biljetter?

Vi rekommenderar verkligen att du skaffar en personlig länk, som till exempel kan vara begränsad till antalet platser du har i en buss. Det är typ en förbokning och kan ändras om du får mer respons.

Vi vet inte hur många biljetter vi behöver, kan vi förboka?

Ingen fara, med din personliga länk kan du få ditt personliga antal biljetter som ska säljas, och vi uppdaterar dig om de sålda biljetterna, även med en lista för din bussresa.

Hur många måste vi vara för att ha grupprabatt?

Kontakta Jimmy (jimmy@invisiblepeople.se, 070-7889496) för mer info angående personliga rabattkoder för större grupper. För medlemmar i Riksteatern som har ett etablerat samarbete med oss erbjuder vi 20% rabatt på ordinarie biljettpris.

Finns det några turistbyråer som kan hjälpa till med resor och/eller hotell?

Så fort vi får fler samarbeten  kommer vi att annonsera dem här på denna sida. Tills vidare rekommenderar vi sidan Besök Älvsbyn

Kommer showen att turnera i södra Sverige?

Nej. Det är dags för dig att komma och uppleva den underbara föreställningen på den magiska platsen Storforsen.

Samverkande föreningar

riksteatern logo.png

Vi är glada att följande föreningar beslutat att arrangera resor till vår show i sommar och vi ser fram emot att även se ditt namn på denna lista!

Riksteaterföreningen i Haparanda

Riksteaterföreningen i Boden

bottom of page